| Sunnie | Stamtavle | Rasebeskrivelse | Utstilling | Lydighet | Jakt |

       
 


 

 

          

 

NUCH Pebishar's Midtsommerstemning

 Navn: Sunnie
 Født: 24.06.2006
 Premiering utstilling: Nr 1 (valp 6-9), 1 BTK, BIR, BIG
1 JK, 1 JKK m/ CK, 1 BTK m/ CERT og BIR

1 AK, 1 AKK m/ CK, 1 BTK m/ CERT og BIR
1 BK, 1 BKK m/ CK, 2 BTK m/ CERT og RES CACIB

 Premiering lydighet: 1. premie klasse I
1. premie klasse II
3. premie klasse III 


Bronsemerket, Sølvmerket, Gullmerket

Klubbmester klasse I 2010
Klubbmester klasse II 2011

 Premiering jakt: 1. premie BK
 

Nr 2 i jaktcupen i Agder 2008/2009 (90 av 100 poeng)

Vinner av jaktcupen i Agder 2010/2011 (76 av 80 poeng)

Klubbmester Jakt BK 2010 (92 av 100 poeng)

 

 

Om Sunnie

 

Sunnie er født 24. juni 2006 og kom til oss fra Kennel Pebishar på Gjøvik. Hennes mor er Pebishar's Gyda Givenchy. Hennes far er N UCH Begora's Rondo.

Vi hadde egentlig ikke tenkt å få hund nr 2 før Rossie var 4-5 år, men noen hvisket oss i øret at det var født en lovende liten valp på Kennel Pebishar.. Og da vi fikk tilbud om å få kjøpe denne lille valpen kunne vi ikke si nei... Vi er jo storfornøyd med Rossie, og Sunnie er fra de samme linjer som Rossie på morssiden, Rossies mor er Sunnies bestemor. Og hun gir livlige valper, og det vil vi ha!!! Tallak stilte bare en betingelse, og det var at hun også måtte oppkalles etter en fotballspiller... siden Rossie er oppkalt etter Paolo Rossi. Denne gangen ble det "the baby faced-assasin", Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, populært kalt Sunny. Og sjelden har vel noe navn passet så godt, for denne lille damen stråler virkelig! Hun er like glad i alle, og halen går konstant når hun møter folk.

Sunnie debuterte på på Kongsberg hundeklubbs valpeshow 4,5 måneder gammel med å bli nr 1 i klassen, nr 1 i beste tispe klasse og BIM. Hun fulgte opp under debuten i 6-9 månedersklassen med å bli BIR og vinne hele gruppe 8 på Sandefjord Hundeklubbs utstilling. Fra juniorklassen, bare 13 måneder gammel, fikk hun CERT og ble BIR på Moss hundeklubbs utstilling blant 52 påmeldte (voksne) golden retrievere, og hun har siden plukket med seg flere gode plasseringer i BTK fra junior- og unghundklassen. I mars 2009 fikk hun sitt 2. CERT og BIR på NRK avd Midt-Hedmark av engelske Mrs Janet Buckingham (Kennel Lindjan). På NKK Lillestrøm (NV-12) fikk hun endelig det etterlengtede storcertet fra dommer Pat Tuck (Kennel Tamsbrook - UK), og kan nå kalle seg N UCH!

I tillegg trener lydighet og jakt med henne noe hun ser ut til å trives utmerket med.  I en alder av 8,5 uker hadde hun allerede apportert en and, så det er mye som taler for at det også blir litt jakttrening med denne lille damen.
Hun har 1. premie i BK fra jaktprøve i Arendal i oktober 2013. Sunnie har 1. premie i klasse II lydighet, og har så vidt startet i klasse III hvor hun har en 3. premie.