Rossies hundehverdag...


* Rossie får ikke være inne i huset.

* Okej, Rossie får være inne i huset, men bare i visse rom.

* Rossie får være i alle rom, men får ikke lov til å hoppe opp på møblene.

* Rossie får bare hoppe opp på de eldste møblene.

* Okej, Rossie får hoppe opp på alle møblene, men får ikke sove i sengen.

* Rossie får sove på sengen, men ikke under dynen.

* Rossie får sove under dynen, men bare om hun får lov av sine eiere.

* Rossie får sove under dynen hver natt.

* Eierne må be Rossie om lov for å få sove under dynen med hunden.


 

  
Rossies eiendomslov

* Hvis jeg liker det, er det mitt!

 

* Hvis det er i munnen min, er det mitt!

 

* Hvis jeg kan ta det fra deg, er det mitt!

 

* Hvis jeg hadde det for en stund siden, er det mitt!

 

* Hvis det er mitt, må det aldri på noen måte fremstå som ditt!

 

* Hvis jeg tygger noe i biter, er alle bitene mine!

 

* Hvis jeg så det først, er det mitt!

 

* Hvis du leker med noe, og legger det fra deg, blir det automatisk mitt!

 

* Hvis det er går i stykker, er det ditt!

 

 

 

 

 

Rossies ORDBOK
 
BAD: Dette er en prosses der mennesker bløter ned gulv, vegger og seg selv. Du kan hjelpe dem med dette ved å riste deg selv kraftig og ofte.

DØVHET: Dette er en akutt sykdom hos hunder hvis eieren plutselig vil ha dem inn i hus. En vanlig hendelse i så måte er å stirre meningsløst på personen for så og springe i motsatt retning.

HUNDESENG: En hvilken som helst hvit overflate duger fint. For eksempel de hvite sengeklærne i gjesterommet eller den nyopptrukne hvite stoffsofaen.

LENKE: En liten kjetting, eller en rem av lær, som festes i ditt halsbånd og som gjør det mulig for deg å styre eieren din akkurat dit du vil.

PAPIRKURV: Dette er en hundeleke fylt med papir, konvolutter og gamle godtepapir som du fritt kan distribuere ut over hele huset inntil din eier kommer hjem.

SNIFFE: En sosial hendelse som du utfører når du møter på andre hunder. Plasser snuten så nær oppi den andre hundens bakdel som overhode mulig, og snus inn duftene vel og lenge. Gjør dette flere ganger inntil din eier får deg til å slutte.

SOFA: En sofa er for hunder det servietter er for mennesker.

SYKLER: Mosjonsmaskiner med to hjul, oppfunnet for at vi hunder skal kunne kontrollere vår evne til å skremme. For maksimal effekt gjem deg bak en busk til du ser en syklist komme mot deg. Spring fram og gjø høylydt, spring gjerne noen meter bortover sammen med syklisten. Etter noen ganske få meter bruker å miste kontrollen å kjøre i nærmeste busk. Innta igjen din opprinnelige posisjon og vent på neste syklist.

SØPPELBØTTE: En beholder naboen setter ut en gang i uken for å teste deg. Du må stå på bakbeina og prøve og få av lokket ved hjelp av snuten. Om du lykkes, belønnes du gjerne med et gammelt kjøttbein eller mugne brødbiter som du kan grave ned ved rosehekken.

TORDEN: Dette er et sikkert tegn på at verden er i ferd med å gå under. Mennesket beholder underlig nok roen i tordenvær, så det er av største betydning at du varsler dem om den forestående katastrofen ved å skjelve, rulle med 
øynene og fremføre redde klynk.